Priser og book

Min fotograferingsstil er naturlig og levende. Jeg stræber efter at fange ægte øjeblikke og lade jeres personligheder skinne igennem hvert billede.

Sammen skaber vi en afslappet atmosfære, hvor I kan være jer selv. Jeg giver gerne gode råd om poseringer og guider hele vejen igennem, men lader jer ligeså gerne bare være jer selv og så fanger jeg de smukke øjeblikke mellem jer.


-

Jeres fotograf

Michelle Selbach

Nyfødt

For nyfødte
Op til 1 måned
Af Michelle Selbach - Fotograf


En Verden af Kreativ Udforskning


Jeg er passioneret fotograf, og mit kamera er min trofaste følgesvend, uanset om jeg er i studiet eller på location. Mens jeg tilbyder forskellige pakker, der passer til forskellige behov, er mit arbejde langt mere alsidigt end blot det. Jeg elsker at deltage i forskellige fotoprojekter, der udfordrer mig og giver mig mulighed for at udforske nye horisonter inden for fotografi.


At være en del af disse projekter er ikke kun en måde at udtrykke min kreativitet på, men det er også en mulighed for mig at lære og vokse som fotograf. Hver gang jeg kaster mig ud i et nyt projekt, udfordrer jeg mig selv til at prøve nye teknikker, eksperimentere med forskellige stilarter og forfine mine færdigheder.


Jeg tror på, at den bedste måde at udvikle sig som fotograf er ved at blive ved med at udfordre sig selv og stræbe efter at forbedre sig konstant. Så uanset om du har et specifikt projekt i tankerne, eller du bare ønsker at udforske mulighederne sammen, er jeg klar til at skabe magi gennem mit objektiv.