FAQ

Hvor ligger dit studie?

Mit studie ligger på Roedsvej 10, 4300 Holbæk.
Studiet ligger på hjørnet af Roedsvej og Parallelvej.

Hvilket tøj skal jeg have på?

For det første er det vigtigt at det tøj du vælger er noget du har det godt i.
Derudover skal du tænke over hvor meget fokus tøjet må tage.
Jeg anbefaler altid neutrale farver, undgå for mange striber og mønstre, sørg for at alle der skal fotograferes sammen med har tøj der matcher. Og husk og tænk over hvilke strømper i har på på dagen ;-)

Vælger jeg selv mine billeder?

JA! Jeg laver en grovsortering, redigerer resten og udlevere dem til dig i et personligt online galleri. Det er her du ser og udvælger de billeder du ønsker.

Kan jeg skifte min baby og varme en flaske?

Jeg har puslepude, mikroovn og "give-mad-område". Og til mine nyfødtfotograferinger er der sat god tid af til baby skal have mad og ren ble.

Kommer mine billeder på hjemmesiden m.m.?

Når jeg har haft en fotografering er jeg meget interesseret i at vise mine billeder frem, så som udgangspunkt så ja. Hvis du ikke ønsker jeg bruger dine billeder som reklame, så er dette selvfølgelig helt i orden. :-)

Er der signatur på billederne?

Der er ikke signatur på de billeder i modtager. Der er signatur på dem i galleriet for at sikre at mine billeder ikke bliver misbrugt.

Hvordan foregår afhentning af min ordre?

Når dine billeder er klar til afhentning vil du modtage en mail med de relevante oplysninger. Billeder kan afhentes i studiet i Holbæk.
De kan også tilsendes med post.

Hvornår har du åbent?

Alle ugens dage - dog efter aftale da jeg ikke altid er på adressen, da jeg også fotografere udenfor studiet. Ring gerne i forvejen.

Kan jeg købe et gavekort?

Ja sagtens! Du kan få det både digitalt eller fysisk. Jeg kan lave det på et bestemt beløb eller en bestemt fotografering, lige efter dit ønske.

Har du rekvisitter og tøj man kan låne?

Det kan du tro. Jeg har både til nyfødt, børn og gravide. Jeg udvider hele tiden mit sortiment, men hvis du søger noget specielt er det en god ide at kontakte mig inden.

Hvordan betaler jeg?

Du kan betale med kort, kontant (dog kun lige penge) eller med mobilepay.

Må jeg medbringe mit kæledyr?

Kæledyr er altid velkommen, men jeg skal dog vide det på forhånd.
Jeg forventer at dyret har tisset af inden og at det lystre jer og "opføre sig pænt". Hvis der sker uheld pålægges der 300 kr. i rengøringsgebyr.

Hvad er leveringstiden på mine billeder?

Der går op til 10 hverdage fra billederne er taget til de udleveres i det online galleri.
Fremkaldte billeder leveres indenfor en uge.
Digitale billeder leveres med det samme ved køb.

Selbach - Photography


Handelsesbetingelser


Bookinger:

 • Skal foregå enten via bookingsiden eller ved at tage kontakt til Selbach - Photography på mail eller telefon.
 • Ved booking accepteres at Selbach - Photography bruger dine personlige oplysninger til at administrere din konto og til at levere de produkter og tjenester, du har anmodet om fra os. De vil ikke blive givet videre til 3. part. Du har til enhver tid mulighed for at få oplyst hvilke oplysninger Selbach - Photography har om dig. Ønsker du dine oplysninger eller billeder slettet før tid skal du blot skrive en mail til os på info@selbachphoto.dk.
 • Ved bekræftelse af booking, af begge parter, er bookingen bindende.


Betaling:

 • Ved booking betales det fulde beløb for fotograferingen.
 • Hvis betalingen ikke er modtaget vil fotograferingen ikke påbegynde og der vil ikke blive udleveret nogle billeder. Betaling kan ske via. dankort, mobilepay eller kontant (kun lige beløb).
 • Hvis betalingen ikke er modtaget inden forfaldsdatoen, vil fotograferingen ikke blive udført, men kunden vil stadig blive faktureret det fulde beløb.


Forsinkelse/Aflysning/Udeblivelse/Ombooking:

 • Kunden skal være klar til fotografering ved fotograferingens aftalte tidspunkt.


Forsinkelse:

 • Ved forsinkelse skal Selbach - Photography kontaktes hurtigst muligt på telefon: 9393 9597.
 • Hvis kunden er mere end 15 min forsinket har Selbach - Photography ret til at aflyse fotograferingen og betalingen for fotograferingen refunderes ikke.


Aflysning:

 • Hvis kunden aflyser fotograferingen efter booking refunderes pengene ikke.
 • Selbach - Photography forbeholder sig retten til at aflyse i tilfælde af, at kunden eller familien viser tegn på sygdom og fotograferingen refunderes ikke.
 • Hvis Selbach - Photography bliver nødt til at aflyse fotograferingen vil du blive tilbudt om-fotografering en anden dag eller du kan få pengene tilbage.


Udeblivelse:

 • Hvis kunden udebliver fra fotograferingen refunderes pengene ikke.


Ombooking:

 • Hvis kunden ønsker at ombooke kan dette ske indtil 7 dage før mod gebyr på 10% af fotograferingsprisen.


Redigering/Levering af billeder/fortrydelsesret:

 • Billederne grovsorteres og leveres færdigredigeret i personligt online galleri.
 • Selbach - Photography forbeholder sig ret til at redigere billederne efter eget skøn, medmindre andet er aftalt med kunden.
 • Billederne forventes leveret indenfor 10 hverdage. Ved forsinkelse giver Selbach - Photography hurtigst muligt besked.
 • Fortrydelsesretten for digitale billeder, printede billeder, fotoprodukter m.m. frafalder ved bestilling.
 • Selbach - Photography kan ikke på noget tidspunkt blive holdt til ansvar for kvaliteten på billeder, fotoprodukter m.m. der ikke er printet gennem Selbach - Photography.
 • Raw-filer udleveres ikke.


Ophavsret:

 • Det er Selbach - Photography der beholder ophavsretten til alle billeder taget under fotograferingen og Selbach - Photography har ret til at bruge dem i sin portefølje, markedsføring og til enhver andet formål.
 • Hvis kunden IKKE ønsker sine billeder bliver brugt skal kunden blot give Selbach - Photography skriftligt besked senest på dagen, hvor fotograferingen finder sted.


Hvad må kunden bruge billederne til:

 • Kunden har lov til at bruge de købte billeder til eget personligt brug såsom Facebook, egen hjemmeside osv. så længe billederne er ledsaget af fotografens copyright eller kreditering fx Foto af: Selbach - Photography eller @selbachphotography.
 • Billeder som kunden ikke har betalt for, eller fået i forbindelse med fotograferingen, må IKKE bruges uden skriftlig aftale med Selbach - Photography.
 • Billederne må ikke redigeres uden særskilt skriftlig aftale med Selbach - Photography.


Overholdes ovenstående ikke vil dette medfører en regning på 1000 kr. + 100% godtgørelse pr. billede der er blevet brugt.


Hvad må billederne IKKE bruge til:

 • Billederne må ikke anvendes sådan, at kunden/fotografen sættes i forbindelse med synspunkter af politisk, religiøs eller etisk karakter, medmindre andet aftales skriftligt med Selbach - Photography.
 • Billederne må ikke anvendes kommercielt (betalings-internetsider, stock photos, reklamer, osv.) og ej heller sælges videre til tredje part af hverken kunde eller fotograf uden særskilt skriftlig aftale med Selbach - Photography.


Konsekvensen for ikke at overholde de nævnte betingelser vil resultere i, at Selbach - Photography forbeholder sig retten til at indlede retslige skridt for at forfølge erstatningskrav mod den part, der bryder betingelserne. Dette kan omfatte krav om erstatning for eventuelle tab eller skader, der opstår som følge af den pågældende overtrædelse.


 • Hverken Selbach - Photography eller kunden kan gøres ansvarlig for tredjemands misbrug af materiale, dette være grundet tyveri, uretmæssig kopiering, ubevist bortkomst af fotografisk materiale eller anden årsag. Ved hændelse af denne karakter er den forulempede part forpligtet til at informere modparten om det hændte, og disse betingelser vil stadig være gældende for begge parter.


Ansvar:

 • Hvis kunden selv udvælger sted til on-locationfotograferinger er det kundens ansvar at sikre at locations- og fotograferingssteder er sikre og ikke krænker andres ophavsret eller privatliv.
 • Hvis kunden ved uheld eller ved bevidst handling ødelægger Selbach - Photography udstyr, kamera, baggrunde, lamper, møbler m.m., faktureres kunden fuld nypris.
 • Hvis der medbringes kæledyr er det ejerens ansvar at sørge for at evt. efterladenskaber fjernes og ved uheld tillægges 300 kr. i rengøringsgebyr.


Tvister:

 • Enhver tvist mellem Selbach - Photography og kunden skal forsøges løst gennem forhandling og med god vilje fra begge parter.
 • Hvis du ikke er tilfreds med fotograferingen skal du gøre opmærksom på dette inden fotograferingen er afsluttet. Sker dette ikke ses fotograferingen som afsluttet.
 • Er man ikke tilfreds med billederne der er taget til fotograferingen, skal der gives besked senest 2 dage efter der er givet adgang til det online galleri. Sker dette ikke rettidigt ses opgaven om afsluttet.


Ændringer:

 • Fotografen forbeholder sig ret til at ændre disse handelsbetingelser uden forudgående varsel. Kunden accepterer de til enhver tid gældende handelsbetingelser ved at foretage en booking hos fotografen.

Sidder du stadig inde med spørgsmål? Så kontakt mig her:

Eller book din fotografering allerede nu