Vælg den rigtige fotograf for jer


Der er rigtig mange fotografer rundt omkring og det kan være svært at navigere rundt i hvem man skal vælge. Skal det være en amatør eller en professionel? og hvilken slags fotograf passer egentlig helt perfekt til jer, jeres familie og jeres stil?

Jeg vil her prøve og gøre det nemmere for jer ved at fortælle hvem jer er både privat og som fotograf, så I kan se om vi er et match.

Hvem er jeg?

Ved at vælge mig, som jeres fotograf, får I en fotograf med mere end 20 års erfaring! Det er rigtig mange år på trods af min forholdsvis unge alder på 35 år. Jeg har altid fotograferet og jeg startede som meget ung med mit første kamera under armen når begivenheder skulle fotograferes. Jeg har altid været fascineret af alt slags kreativt arbejde, dog er fotografering det der står mit hjerte nærmest. Her har jeg mulighed for at være kreativ på alle måder og gøre mine inderste tanker fantasi til virkelighed. Jeg kan altid se billederne for mig inden hver fotografering og kan nemt forestille mig præcis, hvilket udtryk jeg ønsker i mine billeder.

For mere end 10 år siden investerede jeg i mit første hjemmefotostudie og siden er nyt kommet til og interessen er bare vokset og vokset. Jeg har i dag stort fotostudie i Holbæk, hvor jeg har min hverdag og her arbejder jeg som fuldtidsfotograf. I privaten er jeg uddannet bioanalytiker og jeg bor i Regstrup sammen med mine børn på 12, 9 og 7 år.


MiT arbejde

Når I bliver fotograferet hos mig er mit første mål selvfølgelig at få taget nogle skønne billeder til jer som I bliver glade for, men mit ønske er også at give jer en sjov og dejlig oplevelse, som I vil kigge tilbage på som et godt minde. Når jeg arbejder får I en professionel behandling både før, under og efter jeres fotografering. Ved booking tager vi en snak om hvilke tanker I har omkring den fotografering I har bestilt, I vil modtage inspirerende materiale og derfra vil der blive udarbejdet en kontrakt så vi begge ved præcist hvad der er aftalt. Når vi mødes tager jeg udgangspunkt i den samtale vi har haft forinden, men griber naturligvis chancen, hvis der skulle ske noget pludseligt under vores fotografering. Jeg er altid til at snakke med hvis I ønsker at tilføje noget til jeres fotografering undervejs.

Min passion

Ved at vælge mig som jeres fotograf får I en fotograf der har erfaring både med studielys og naturlig lys. En fotograf der kender til vinkler og poseringer der får det bedste frem i netop jer. Da jeg arbejder med mange forskellige mennesker og børn kan jeg snakke med de fleste og jeg har god tålmodighed - også til de mindste. Dette er netop noget af det jeg elsker ved mit job. Jeg ved at det kan være intimiderende at stå foran et kamera, specielt hvis det er jeres første gang og I ikke ved hvad I skal gøre. Jeg indrømmer gerne at jeg heller ikke selv den store fan at få taget billeder af mig selv, men jeg gør det for at få erfaring i hvordan man hurtigst muligt kan føle sig komfortable foran kameraet og løsne op. Jeg deler gerne disse tips og tricks med jer!


Efterbehandling af jeres billeder

Jeg laver altid en professionel redigering af mine billeder inden udlevering. Ved denne redigering sørger jeg for at billederne står knivskarpe i både farve, lys m.m. så I får det flotteste resultat. Skulle I have lyst til den helt store makeover af jeres billeder er det også noget jeg kan klare. Intet er for stort eller for småt - kun fantasien sætter grænser. Derudover fremkalder jeg selv mine billeder på mine egne professionelle Canon ImagePro printere og kan derfor stå indenfor kvaliteten af mit arbejde fra første møde til det færdige resultat er i hænderne på jer som kunder. Dette betyder samtidig at jeg kan fremkalde, selv i skæve størrelser og jeg kan tage imod hasteopgaver.


Holder mig opdateret

Jeg lever efter den tro at jeg altid kan blive bedre og derfor har jeg jævnligt kontakt med andre professionelle fotografer over hele verden, hvor vi holder hinanden opdateret med nye metoder både indenfor fotografering og redigering - og alt det tekniske bag. Derfor søger jeg ofte modeller til at afprøve disse nye metoder m.m. Send mig gerne en mail (info@selbachphoto.dk) med dine informationer hvis du kunne være interesseret i at stå model for mig.

Fotografering on-location

Det tager lang tid at blive fortrolig med at fotografere på mange forskellige locations og jeg går derfor meget op i at kende den natur der er omkring mig og mit studiet. Jeg kan godt lide at undersøge nye steder til fotografering. Jeg stopper ofte op når jeg er sammen med andre og ofte hører man mig sige "forestil dig lige en gravid stå her med det lys og og den natur". Min "lille bog" er fyldt med en masse fantastiske steder så uanset om I ønsker skov, strand, by, havn, marker m.m. så jeg vil altid have flere gode forslag klar til jer. Jeg kan hjælpe med at finde de helt rigtige og flotteste steder i naturen. Ofte er det de meste simple locations der giver det bedste resultat. Og I skal IKKE bekymre jer om mennesker og andre uønskede objekter i baggrunden, dem kan jeg nemt fjerne.

Hurtig udlevering af billeder

Når I er blevet fotograferet hos mig er jeg hurtigt til at aflevere de færdige billeder til jer - for hvem ønsker egentlig at vente lang tid på at få billederne udleveret? Nogle fotografier er naturligvis mere tidsløse end andre, men billeder af fx jeres bryllups skal helst afsted mod jer så hurtigt som muligt så I kan nå at dele øjeblikket. Bryllupsbilleder udleveret lang tid efter et bryllup er bare ikke optimalt i min verden. Selvom jeg er hurtig går jeg selvfølgelig ALDRIG på kompromis med kvaliteten! Uanset hvilken fotografering I booker har jeg en personlig deadline der hedder at I har billederne, færdigredigeret i det online galleri, indenfor 10 dage. Oftest går der også kortere tid.

Følg mig

Jeg kan rigtig godt lide at lave små videoer med mit arbejde både før, under og efter en fotografering. Det giver også dig som kunde enestående mulighed for at få et lidt større indblik i hvem jeg er og hvordan jeg arbejder. Du kan følge mit arbejde enten på FACEBOOK, INSTAGRAM eller på TIKTOK hvor de fleste videoer ligger under navnet "selbachphotography".

Er du allerede overbevist?

Så book din tid lige nu

Super dygtig til det hun laver :-) min store dreng elsker at komme hos hende og få taget billeder hun ved lige hvordan man fanger de små/store så de føler sig trykke :-) hun tager sig god tid og lytter og spøger ind til hvad man kunne tænke sig og har selv en masse kanon gode ider :-)

Maibrit Fynbo Geert-Jørgensen

Michelle er meget sød og imødekommende. Hyggeligt med studie hjemme hos hende selv. Hun elsker tydeligvis sit arbejde som fotograf og det er dejligt at se og mærke hendes begejstring, det gør en mere tryk ved situationen.
Hun tager gode billeder (gravidfotos denne gang), og vi har tænkt os at vende tilbage når bebs er født, hvis hun har tid
Kun positive ord herfra.

Christina Roest Petersen

Jeg har de bedste kunder <3